Hjertelig velkommen til Hamarregionen!

Rett utenfor Oslo-døra ligger Hamarregionen. Et område med korte avstander mellom de store natur- og kulturopplevelsene, og med et bølgende kulturlandskap som speiler seg i Norges største innsjø.

Sydenstemning i mjøskanten

Det er noe med Mjøsa, lyset og det åpne landskapet. Et bølgende, fargerikt landskap som rammer inn det blå, speilblanke hjertet vårt.
Og synet av den historiske hjuldamperen, Skibladner, ja det er kanskje det aller vakreste vi kan by på. Når Mjøsas hvite svane kommer seilende, og vi hører den karakteristiske Skibladner-tutingen fra pipene, da er det sommer.

Vår populære nykommer Mjøsfronten byr på ekte sydenstemning i mjøskanten, rett ved Hamar sentrum. Matservering, aktiviteter til lands og til vanns, gjestebrygge og et sted hvor du bare kan «være». Slapp av i en hengekøye, eller nyt sommeren i en solstol under en bastparasoll.

Hamarregionen er en kompakt region, så veien fra mjøskanten opp til Hedmarksvidda er kort. Og der venter flotte turopplevelser i et snilt landskap, sommer som vinter.

Sov godt hos oss

Hamarregionen har et mangfoldig overnattingstilbud, med nyrenoverte hoteller, moderne vandrerhjem, flotte gjestegårder og hytter.

Vårt mest unike overnattingssted er nok Konglehytta på Mjøsli. En igluhut med plass til to personer.

Velkommen til en god natts søvn i Hamarregionen!

Arrangementsregionen

Hamarregionen er en arrangementsregion, med en rekke idretts- og kulturarrangement på menyen gjennom hele året.

Se vår rikholdige arrangementskalender for informasjon om alt som skjer i regionen.

Midt i matfatet

Velkommen til et av landets mest fruktbare områder! En rekke lokale matprodusenter sørger for at serveringssteder og gårdsbutikker kan tilby prisbelønte smaker.