Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller deg hvordan Hamarregionen reiseliv og utvikling samler inn og behandler personopplysninger. 

Hamarregionen reiseliv og utvikling (heretter HRU), ved direktør, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av persondata.
Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).
Personopplysninger på www.hamarregionen.net
HRU samler inn anonymisert trafikkdata om besøkende på Hamarregionen.net. Formålet er å utarbeide statistikk for å forbedre og videreutvikle nettstedet.
Dette gjør vi gjennom bruk av informasjonskapsler («cookies»), som er filer som nettleseren din plasserer på datamaskinens harddisk. Du kan ikke identifiseres ut fra denne informasjonen, og den blir bare brukt til å hjelpe oss i til å tilby en så effektiv nettside som mulig.  Du bestemmer selv om du vil tillate lagring av informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at om du sier nei til informasjonskapsler, kan det føre til at enkelte nettsider ikke fungerer optimalt. Se mer om dette på nettvett.no.
Vi bruker Google Analytics (https://www.google.com/analytics/) for å analysere informasjonen. Informasjonen kan for eksempel gi svar på hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer fra og hvilke enheter som benyttes. Informasjon fra dette verktøyet deles ikke med andre. Informasjonen som samles inn av Google Analytics lagres på Googles servere i USA og er underlagt Googles retningslinjer for personvern (https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/).
Nyhetsbrev
Personinformasjon på våre nettsider begrenser seg til e-postadresser, navn, telefon og bedriftsnavn i forbindelse med påmelding til nyhetsbrev. Databehandler for selve påmeldingsskjeamet er Vangen og Plotz AS. Se vår databehandler-avtale med Vangen og Plotz AS.
Nyhetsbrevet vårt administreres via tjenesten Apsis hvor det når som helst er mulig å melde seg av via en lenke i brevene som sendes ut. Denne informasjonen brukes kun til å kontakte den som ønsker å bli kontaktet. Verken e-post fra nyhetsbrev eller annen kontaktinfo deles med andre. Les APSIS sin personvernpolicy.
Kontaktinformasjon
Du kan også på ethvert tidspunkt trekke tilbake ditt samtykke til at vi behandler dine opplysninger.  Du har rett til å få tilgang til og/eller slettet personopplysninger som er lagret om deg. For å få en kopi av de personopplysninger som HRU har om deg, kan du skrive til post AT hamarregionen.no.
Har du kommentarer eller spørsmål rundt denne personvernerklæringen, kontakt oss på post AT hamarregionen.no eller telefon (+47) 40 02 76 83