19. mars

08.00 - 20.00

PARK gründer- og næringshus

Gratis

19. mars, 2024

08.00 – 20.00

Gratis

Invitasjon til Futuretech – en litt annerledes innovasjonsdag, 19.03.

FUTURETECH er en litt annerledes innovasjonsdag, en spennende mulighet til å utforske og bli inspirert av innovasjonen innenfor ulike felt. Dette arrangementet vil finne sted den 19. mars 2024 i PARK Gründer- og næringshus. Arrangementet er et samarbeid med innovasjonsaktører.

Dette er en del av flere FUTURETECH-dager. Den 20. mars er det fellesaktiviteter (Hamar og Gjøvik) og den 21. mars er det aktiviteter ved NTNU/Gjøvik.

Målgruppe: Deg som er nysgjerrig på utvikling i enten det offentlig, private næringsliv eller akademia. Målet er at når du drar derfra har du lært noe nytt, fått nye kontakter og blitt inspirert til «gjøring» i praksis.

Er du en utviklingsaktør i Hamarregionen? Ta kontakt om du ønsker å koble deg på med opplegg. FUTURETECH gir deg mulighet til påfyll innen ulike tema som AI, helseteknologi, digitalisering, VR/AR/spill, grønn industri og Mjøsa2.0/vannsatsing.

Dagen gir mulighet for å delta på deler eller hele arrangementet. Vi kommer tilbake med mer info og tidspunkt på de ulike sesjonene.

Vårt program for dagen inkluderer spennende foredrag, praktiske demonstrasjoner, workshop og muligheten til å delta aktivt i testing og læring. Deltakelse i FUTURETECH er gratis, men krever påmelding.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å delta og utforske fremtidens teknologiske muligheter.

Meld det på nå så vil du på et senere tidspunkt motta mer info og mulighet til å velge sesjon/er. Påmelding innen 10. mars!

Sted: PARK gründer- og næringshus, Grønnegata 83, Hamar.