25. februar 2023

11.00-14.30

Gratis

Velkommen til familiedag på Budor for innflyttere

Hold av 25.02. kl 11.00-14.30 og ta turen til Budor Gjestegård/Skipub’n.

Her blir det servering av gratis grillpølser og varmt drikke inne på Skipub´n, diverse underholdning og spennende aktiviteter med snø og is på Munch vinterfestival (via lenken finner du mer info om festivalen samt tilbakeblikk og bilder fra tidligere år).

Ordførerne i Løten, Stange og Hamar kommer. Selveste Edvard Munch kommer. Eskil Rønningsbakken forteller om Sirena (spelet om Huldra, som settes opp på Budor til sommeren). Løten Almenning/Visit Budor forteller om tilbudet på Budor og Hamarregionen Utvikling stiller med innflytterbingo.

Etterpå kan barn og voksne få prøve seg som is- og snøkunstnere, geleidet av ekte kunstnere, under Munch vinterfestivalen.

Det blir trolig et marked utenfor gjestegården denne dagen og «Barnas skilek» starter ca kl 13.00 (gratis).

Viktig: Ta med akebrett og ski, og ikke minst varme klær og sko. Det er mulighet til å låne utstyr på «Bua Hamar» og «Bua Stange».

Det settes opp buss for de som ikke har mulighet til å komme seg til Budor på egenhånd. Buss vil da gå fra Hamar skysstasjon kl 10.15 og fra Løten sentrum kl 10.35. De som reiser fra Stange må komme seg til Hamar på egenhånd. Dette forutsetter at det blir tilstrekkelig antall deltagere.

Påmelding innen 22. februar.

Velkommen!