Kategorier
Aktuelt Bioøkonomi grønn aksellerasjon Hamarregionen24

Siste versjon av næringsmagasinet

Hamarregionen24 er vårt næringslivsmagasin som kommer ut to ganger i året.  Her finner du alle utgavene som PDF eller bladbar digitalversjon!
Magasinet leveres med papirutgaven av Dagens Næringsliv og distribueres også til næringslivet i Hamarregionen og andre deler av Innlandet. Hvert nummer fokuserer på et spesielt tema.
Næringsmagasinet er gratis og du kan finne det rundt omkring i byen, på diverse cafeer, venterom osv, eller du kan komme innom våre kontorer i PARK og få med deg et eksemplar. Les også magasinet som PDF-versjon på lenkene under, eller gå til Hamarregionen24.no for å lese utvalgte artikler på web.
 

ROM FOR Å SKAPE MULIGHETER: Les mer om oppsving for lokalmat, nytt matkvartal i Hamar Atlungstad, Edvard Munch og mange andre saker knyttet til næringsliv innen service- og kulturopplevelser!
Les som bladbart magasin
Les som PDF eller last ned
 
 
 
 

 
SAMMEN OM SMART TEKNOLOGIDenne utgaven handler om hvordan forskjellige aktører er «sammen om smart teknologi» i utvikling av hamarregionen!
Les som bladbart magasin
Les som PDF eller last ned
 
 
 

 
MØTEPLASS FOR SMARTE LØSNINGER: Hovedfokuset denne gangen er på «møteplasser for smarte løsninger» – noe det finnes mange gode eksempler på i Hamarregionen!
Les som bladbart magasin
Les som PDF eller last ned
 
 
 

Oktober 2018

MORGENDAGENS ARBEIDSPLASSERDenne utgaven handler om nye muligheter og nytt arbeidsliv som følge av bruk av VR-teknologi innen læring, spill- og krisesituasjoner.
Les som bladbart magasin
Les som PDF eller last nedMars 2018

ALT INNEN REKKEVIDDE: Denne utgaven
handler om å bo, jobbe og leve i Hamarregionen.
Les som PDF eller last nedNovember 2017

VR- OG SPILLTEKNOLOGI: Denne utgaven fokuserer på teknologi, spesielt VR (virtuell virkelighet) og spillteknologi.
Les som PDF eller last nedJuni 2017

GRØNN NÆRINGSUTVIKLING: I denne utgaven kan du lese om bedrifter som tar det grønne skiftet og sirkulær økonomi på alvor og derfor har tatt i bruk nye og bærekraftige løsninger.
Les som PDF eller last ned


Oktober 2016

NORGES MEST VITALE REGION: Genforskning, samferdsel, Norges spiskammer, boligutvikling, gründervirksomhet.
Les som PDF eller last ned