Kalender

TEMALUNSJER 2014

Tidspunkt: Siste tirsdag i måneden fra kl 10.00-12.00. Lunsj fra kl 11.30                                   
Sted: Gregers kafè og Bar, Grønnegata 70, Hamar. Ved få påmeldte: Hamarregionen Utvikling sine lokaler i Strandgata 23.

Pris: Medlemmer gratis. Ikke-medlemmer kr 300,- 

27. januar - 2015 på tilbud

24. februar - Hvordan bygge laget?

24. mars - Fra massekommunikasjon til performance marketing

28. april - Tittel ikke klar

28. mai - Sommerfest

25. august - Næringslivets dag, Scandic

29. september - Tittel ikke klar

27. oktober - Tittel ikke klar

24. november - Juleavslutning

For påmelding eller eventuelle spørsmål, send e-post til post@hamarregionen.net eller ring 46 88 80 00.

Følg oss også på Facebook, og få all informasjon om kurs, temalunsjer og andre arrangementer: www.facebook.com/hamarregionennaeringsforum 

 

()

Hamarregionen Næringsforum sin julefrokost gir deg framtidsbetraktninger og en pust i bakken. Rådmann i Hamar kommune, Bjørn Gudbjørgsrud, gir oss sine førjulsbetraktninger om utfordringer og muligheter i Hamarregionen fremover. Redaktør i HA Carsten Bleness vil snakke om mediabransjens utfordringer.

()

Møt Enova, og se støttemulighetene for din bedrift! Enovas kundesamlinger for industrien har fokus på å hjelpe industrivirksomheter til å gjennomføre gode energi- og klimatiltak. Det inviteres til ny samling onsdag 9. desember.

()

Næringstreff arrangert av Styreakademiet Innlandet, Totens sparebank, NHO og Ringsaker kommune. Kjell Standal, dagens hovedgjest, anses som en av Norges dyktigste innen temaet ledelse og styrearbeid. 

()

Den 18.november er det duket for en ny Våg & Vinn-konferanse og gründerkonkurransen 2015! Denne gang holdes konferansen på Høgskolen i Hedmark, avdeling Hamar. ()

Vi fortsetter profileringssuksessen i Oslo - vi vil ha med din bedrift! Vi profilerer mulighetene i Elverum- og Hamarregionen. Hvor kan du bo, og hvor kan du jobbe?

()

Etablererkurset i Hedmark går over 6 kvelder. Etablereropplæringen vil legge vekt på at kursene blir så praktiske og involverende som mulig – og legger opp til å bruke praktiske eksempler og oppgaver og ta opp deltakerbedriftenes egne problemstillinger. Copyright © 2015 Hamarregionen Utvikling