Kalender

TEMALUNSJER 2014

Tidspunkt: Siste tirsdag i måneden fra kl 10.00-12.00. Lunsj fra kl 11.30                                   
Sted: Gregers kafè og Bar, Grønnegata 70, Hamar. Ved få påmeldte: Hamarregionen Utvikling sine lokaler i Strandgata 23.

Pris: Medlemmer gratis. Ikke-medlemmer kr 300,- 

27. januar - 2015 på tilbud

24. februar - Hvordan bygge laget?

24. mars - Fra massekommunikasjon til performance marketing

28. april - Tittel ikke klar

28. mai - Sommerfest

25. august - Næringslivets dag, Scandic

29. september - Tittel ikke klar

27. oktober - Tittel ikke klar

24. november - Juleavslutning

For påmelding eller eventuelle spørsmål, send e-post til post@hamarregionen.net eller ring 46 88 80 00.

Følg oss også på Facebook, og få all informasjon om kurs, temalunsjer og andre arrangementer: www.facebook.com/hamarregionennaeringsforum 

 

()

Bli inspirert i Hamarregionen, Norges spiskammer! 18. september kl.11.30-13.00 på Vikingskipet

()

Veien fra idé til marked starter med å la kundene avgjøre om ideen din er god. Innovasjon Norge inviterer til samling for gründere i Hedmark. Her vil du lære hvordan du kan gå frem for å teste og videreutvikle ideen din, og hvordan Innovasjon Norge kan hjelpe deg på veien videre.

()

Har du en drøm om å skape din egen virksomhet? Hamar, Stange, Ringsaker og Løten kommuner inviterer til felles inspirasjonskveld for gründere, på Scandic Ringsaker, Olrud 16. spetmber.

()

Ønsker du å lære deg å bruke Snapchat i markedsføring? Meld deg på Snapchat-kurs med OMG! OMG har brukt Snapchat for bedrifter i 2 år, både for produkter og tjenester. Snapchat-kurset passer for både nybegynnere og de som ønsker å bli inspirert og å lære noen ekstra tips og triks. Kurset er et samarbeid mellom Hamarregionen Utvikling og OMG.

()

Hedmark Kunnskapspark AS og Innovasjon Norge Hedmark inviterer til nettverksbygging og inspirasjonsforedrag 8. september 2015.

()

Vi fortsetter profileringssuksessen i Oslo - vi vil ha med din bedrift! Vi profilerer mulighetene i Elverum- og Hamarregionen. Hvor kan du bo, og hvor kan du jobbe?

()

Etablererkurset i Hedmark går over 6 kvelder. Etablereropplæringen vil legge vekt på at kursene blir så praktiske og involverende som mulig – og legger opp til å bruke praktiske eksempler og oppgaver og ta opp deltakerbedriftenes egne problemstillinger. Copyright © 2015 Hamarregionen Utvikling