Kalender

TEMALUNSJER 2014

Tidspunkt: Siste tirsdag i måneden fra kl 10.00-12.00. Lunsj fra kl 11.30                                   
Sted: Gregers kafè og Bar, Grønnegata 70, Hamar. Ved få påmeldte: Hamarregionen Utvikling sine lokaler i Strandgata 23.

Pris: Medlemmer gratis. Ikke-medlemmer kr 300,- 

27. januar - 2015 på tilbud

24. februar - Hvordan bygge laget?

24. mars - Fra massekommunikasjon til performance marketing

28. april - Tittel ikke klar

28. mai - Sommerfest

25. august - Næringslivets dag, Scandic

29. september - Tittel ikke klar

27. oktober - Tittel ikke klar

24. november - Juleavslutning

For påmelding eller eventuelle spørsmål, send e-post til post@hamarregionen.net eller ring 46 88 80 00.

Følg oss også på Facebook, og få all informasjon om kurs, temalunsjer og andre arrangementer: www.facebook.com/hamarregionennaeringsforum 

 

()

Velkommen til frokostseminar på Hamar! Verdiskapning på Innlandet, verdiskapning i forvaltningen og hvordan man kan unngå skattefella. BDO og Formuesforvaltning ønsker deg velkommen til frokostseminar på Hamar. Under seminaret får vi besøk av blant andre Åge Skinstad. Han vil snakke om verdiskapning for næringslivet på Innlandet. Vi vil også redegjøre for forhold som vil være med på å påvirke en investors avkastning. I tillegg vil vi se på hvordan du som aksjonær eller eier av selskap kan unngå å gå i skattefella. Vi håper å se deg på seminaret.

()

Velkommen til Advisory Camp, en nettverksfrokost hvor næringsliv og  Ungdomsbedrifter møtes. Erfaring og kunnskap møter unges idéer og visjoner. Ungdommene søker nå rådgivere som gjennom året kan støtte og hjelpe de som gründere. Ta sjansen og del dine erfaringer, samtidig som du kanskje blir kjent med dine framtidige medarbeidere eller samarbeidspartnere!

()

Den 18.november er det duket for en ny Våg & Vinn-konferanse og gründerkonkurransen 2015! Denne gang holdes konferansen på Høgskolen i Hedmark, avdeling Hamar. ()

Hedmark Kunnskapspark inviterer til et inspirerende kurs for gründere. Kurset er en del av HKP Startup og Inkubatorprogramet for våre bedrifter. Denne gangen åpner vi for alle Gründere eller for dere som jobber med temaet "møtebooking.

()

Grønne signalbygg og finansieringsløsninger - Torsdag 4. november, Scandic Hamar 

()

Gjøvik kommune og Energiråd Innlandet inviterer til frokostseminar for å sette fokus på hvordan kommunene kan bidra til en bærekraftig framtid gjennom nytenking i samfunnsutviklingen. Hurdal tar sikte på å bli Norges første plussamfunn innen 2025, og har store ambisjoner for bærekraftig utvikling. Vi ønsker å bidra til å spre deres erfaringer og andre gode ideer. Seminaret er rettet mot politikere, øvrige lokale beslutningstakere i privat og offentlig sektor, og andre som ønsker å bidra til et bærekraftig Innland.

()

Velkommen til utviklingskonferanse for reiselivs- og opplevelsesnæringene i Innlandet, på Prøysenhuset og Simenstad Gard torsdag 22.oktober.

()

Vi fortsetter profileringssuksessen i Oslo - vi vil ha med din bedrift! Vi profilerer mulighetene i Elverum- og Hamarregionen. Hvor kan du bo, og hvor kan du jobbe?

()

Etablererkurset i Hedmark går over 6 kvelder. Etablereropplæringen vil legge vekt på at kursene blir så praktiske og involverende som mulig – og legger opp til å bruke praktiske eksempler og oppgaver og ta opp deltakerbedriftenes egne problemstillinger. Copyright © 2015 Hamarregionen Utvikling