Kalender

 

()

Sparebanken Hedmark, Innovasjon Norge og Hamarregion Utvikling ønsker velkommen til Innovasjonsverksted - onsdag 11. mai fra kl. 13.00 - 19.30. Sted: Sparebanken Hedmark - Strandgata 15 - Hamar. Vi inviterer nyetablerte bedrifter og bedrifter med fokus på nytenking og innovasjon til inspirasjonsforedrag og work-shop ledet av Sjur Dagestad.

()

Vil du lære mer om hvordan du designer og søker forsknings- og utviklingsprosjekter?

()

Er du en god forhandler? Vi tilbyr kurs i forhandlinger for deg som har lyst til å utvikle kompetansen din!

()

Det blir mange generasjons- og eierskifter i Hedmark og Oppland de neste årene – ja i hele landet! Dette gir muligheter for både kjøpere og selgere av virksomheter og for nye eiere fra familier som skal overta etter generasjonsskifte. Einar Bruskerud, Maths Arnkværn, Tor Henning Molstad og Dag Ramsberg forteller om eierskap, styrearbeid, generasjons- og eierskifter 31 mai 2016

()

Ta kontroll over innboksen - få kontroll over livet! Føler du at arbeisdagen forsvinner i en informasjonsflom der du aldri får gjort det du egentlig skal, og går du med en konstant frykt for å glemme viktige oppgaver? Lær deg innbokskontroll!

()

Invitasjon til seminar 12. mai - Mer bruk av tre i fremtidens bygg - i samarbeid mellom Tretorget, Fagskolen Innlandet, NTNU og Treteknisk.

()

På kurset vil deltakerne lære hvordan aktivt databasearbeid kan øke salget. Kurset er et samarbeid mellom Hamarregionen Reiseliv og Innovasjon Norge Hedmark, og arrangeres som en workshop hvor det settes fokus på profesjonell bruk av database og effektiv elektronisk distribusjon for å forbedre rimelig markedsføring for helårlig drift.

()

Har du behov for å ta frem produkter, løsninger og tjenester som gir et lavere miljøavtrykk?  Har du behov for å redusere kostnader gjennom ny og mer ressurseffektiv produksjon?  Da kan en frokost hos Innovasjon Norge lønne seg!

()

ETABLERERKURS I HEDMARK
Ønsker du å starte bedrift?
Har du drevet ei stund og trenger påfyll?
Har du en idé du gjerne skulle testet ut?
Skal du overta gård?
Trenger du et nettverk og noen å diskutere med?Copyright © 2015 Hamarregionen Utvikling